Selecteer een pagina

Voorbeeldreizen

Welkom bij MAEKS Online, waar wij reizen herdefiniëren met een digitale twist. Als uw online marketingpartner nemen wij u mee op een reis door de meest opwindende bestemmingen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoor. Bij MAEKS Online staat centraal het bieden van een unieke en meeslepende reiservaring, rechtstreeks naar uw scherm.

Op deze pagina krijgt u een exclusief kijkje in de ervaringen van klanten die de online reis met MAEKS Online hebben voltooid, en soms zelfs nog verder zijn gegaan omdat zij simpelweg niet kunnen stoppen. Ontdek hoe onze klanten hun online aanwezigheid hebben getransformeerd en hun digitale reizen hebben verlengd met de innovatieve oplossingen die wij bieden.

Portfolio

Bekijk hier een aantal voorbeelden van tevreden klanten:

www.danielroozing.nl

www.osteomobility.nl

www.leefstijlcoachinghengelo.nl

www.comfortenwelzijn.nl

www.kramerstucwerk.nl

www.mscleaning.nl

www.mirodakwerken.nl

www.schildersbedrijfapetronia.nl

www.helderebewindvoering.nl

www.stukadoorsbedrijfddeligt.nl

www.sloeproeiennoordkop.nl

www.zorgvaardigheden.nl

Aantal door ons gemaakte logo’s

Jouw digitale reis in 4 stappen

Ben jij er klaar voor?

Plan de online reis

We beginnen met een gesprek om jouw doelen en wensen te begrijpen. MAEKS Online analyseert jouw markt en doelgroep voor de juiste route.

Plan van aanpak

We ontwikkelen een strategie met de juiste online kanalen, content en campagnes om jouw merk te laten groeien. We kijken welke bestemmingen het beste passen bij jou organisatie.

Creatief uitvoeren

Jouw strategie wordt omgezet in aantrekkelijke content en advertenties om jouw merk effectief te presenteren aan de doelgroep. De ideale reis wordt uitgevoerd.

Evaluatie en aanpassing

We monitoren de hele route en kijken naar de resultaten. Wat gaat nu goed en hoe kunnen we deze lijn doorzetten of zijn er meer plekken om te ontdekken?