Selecteer een pagina

Jouw online reispartner

Welkom bij MAEKS Online, waar we reizen herdefiniëren met een digitale twist. Als jouw online marketingpartner nemen we je mee op een reis door de meest opwindende bestemmingen, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor. Bij MAEKS Online draait alles om het leveren van een unieke en meeslepende reiservaring, rechtstreeks naar jouw scherm.

Over ons
 • N

  Innovatief

 • N

  Meeslepend

 • N

  Persoonlijk

Wij helpen je graag naar succes

 • Resultaatgerichtheid

  Streven naar meetbare en tastbare resultaten voor onze klanten, door middel van effectieve campagnes en optimalisatiestrategieën die daadwerkelijk bijdragen aan hun succes.

 • Klantgerichtheid

  Het plaatsen van de behoeften en doelstellingen van de klant centraal in al onze strategieën en acties, om zo op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt waarde toevoegen.

 • Samenwerking

  Het aangaan van nauwe samenwerkingen met onze klanten als partners, waarbij we open communiceren, kennis delen en gezamenlijk streven naar groei en succes.

Jouw digitale reis in 4 stappen

Ben jij er klaar voor?

Plan de online reis

We beginnen met een gesprek om jouw doelen en wensen te begrijpen. MAEKS Online analyseert jouw markt en doelgroep voor de juiste route.

Plan van aanpak

We ontwikkelen een strategie met de juiste online kanalen, content en campagnes om jouw merk te laten groeien. We kijken welke bestemmingen het beste passen bij jou organisatie.

Creatief uitvoeren

Jouw strategie wordt omgezet in aantrekkelijke content en advertenties om jouw merk effectief te presenteren aan de doelgroep. De ideale reis wordt uitgevoerd.

Evaluatie en aanpassing

We monitoren de hele route en kijken naar de resultaten. Wat gaat nu goed en hoe kunnen we deze lijn doorzetten of zijn er meer plekken om te ontdekken?