Selecteer een pagina

Onze diensten

Bij MAEKS Online bieden we een breed scala aan diensten om uw online aanwezigheid te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien. Van op maat gemaakte website-ontwikkeling tot krachtige SEO en online marketingcampagnes. Onze diensten omvatten responsief webdesign en doordachte contentstrategieën voor effectieve conversies. Met onze SEO-diensten helpen we uw website hoger te ranken voor meer organisch verkeer.

Ook bieden we uitgebreide online marketingoplossingen, waaronder sociale media marketing en PPC-advertenties, om uw merk te promoten en uw bereik te vergroten. Ontdek vandaag nog hoe we uw online succes kunnen stimuleren! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

Portfolio

Een design die bij jullie als bedrijf past en niet anders

Ons bedrijf wordt niet alleen gekenmerkt door ons design, maar ons design weerspiegelt ook wie wij zijn – uniek, innovatief en onderscheidend.

Webdevelopment

Bij MAEKS Online streven we naar het leveren van dynamische en gebruiksvriendelijke online ervaringen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Met onze expertise in webdevelopment zorgen we ervoor dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en conversiegericht.

Logo ontwerp

Bij MAEKS Online bieden we professioneel logo ontwerp dat perfect aansluit bij uw bedrijf en doelgroep. Onze ontwerpen zijn visueel aantrekkelijk en onderscheidend, waardoor uw merk direct herkenbaar wordt. Laat ons uw logo ontwerpen en geef uw merk een krachtige visuele identiteit.

Webtracking

Door middel van geavanceerde webtrackingtechnologieën analyseren we het gedrag van gebruikers op uw website om waardevolle inzichten te verkrijgen. Deze inzichten stellen ons in staat om onze online strategieën voortdurend te optimaliseren, zodat uw bedrijf altijd een stap voor blijft in de online wereld.

Adverteren

Onze advertentiestrategieën bij MAEKS Online zijn doelgericht en precies afgestemd op het bereiken van de juiste doelgroep op het juiste moment. Door gebruik te maken van geavanceerde targetingtechnieken zorgen we ervoor dat uw advertenties maximale impact hebben en een hoog rendement op investeringen opleveren.

Wat onze klanten Zeggen

Kom langs op onze website en ontdek wat andere klanten te zeggen hebben nadat ze hun online avontuur met ons hebben beleefd. Laat je inspireren door hun verhalen en word net zo enthousiast als zij over onze diensten!

Lees hier de reviews wat de klanten van MAEKS Online hebben achter gelaten

MAEKS heeft voor een overzichtelijke website gezorgd. Hij denkt mee met mijn wensen en over de vindbaarheid op de website. Ook is hij oplossingsgericht. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website.

Nicole Dijkhuis

Leefstijlcoaching Hengelo

Het is vanaf het begin altijd een zeer sterke samenwerking geweest met Max! Zeer meedenkend en gemakkelijk in de omgang, en zeker zijn hart op de juiste plek! Zeker aan te raden!

Willem Alejandro

MS cleaning

''Een creatieve en professionele aanpak, met een uitstekend eindresultaat. Zeer tevreden over de werkwijze en nazorg door MAEKS online.''

Jebb K

Green simplicity

''Maeks levert uitstekend maatwerk en luistert goed naar de behoeften van de klant. Ik heb al twee websites laten maken door Maeks en ben zeer tevreden. Echt een aanrader dus! 👌''

Anouar B

Cura centraal

''Max heeft mij ontzettend goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. de site is helemaal naar mijn wens opgebouwd en ingevuld. Het contact verliep ook super soepel en professioneel. Zodra er ook maar iets was (is) hoef(de) ik maar een appje te sturen en het werd (word) heel snel aangepast of verholpen. Wat mij betreft een dikke aanrader, heb er geen spijt van dat ik met Max in zee ben gegaan!''

Daniël Roozing

Huwelijksfotograag Danïel Roozing

Jouw digitale reis in 4 stappen

Ben jij er klaar voor?

Plan de online reis

We beginnen met een gesprek om jouw doelen en wensen te begrijpen. MAEKS Online analyseert jouw markt en doelgroep voor de juiste route.

Plan van aanpak

We ontwikkelen een strategie met de juiste online kanalen, content en campagnes om jouw merk te laten groeien. We kijken welke bestemmingen het beste passen bij jou organisatie.

Creatief uitvoeren

Jouw strategie wordt omgezet in aantrekkelijke content en advertenties om jouw merk effectief te presenteren aan de doelgroep. De ideale reis wordt uitgevoerd.

Evaluatie en aanpassing

We monitoren de hele route en kijken naar de resultaten. Wat gaat nu goed en hoe kunnen we deze lijn doorzetten of zijn er meer plekken om te ontdekken?